Branding Roxana
FILOZOFIA NOASTRĂ

Poti spune ca suntem foarte analitce, dar credem că standardele înalte sunt un lucru bun.

Ceea ce a început ca proiect de identitate de marcă pe care l-am conceput pentru clienții noștri, este acum un proces premium de branding bazat pe psihologie.

Credem că afacerea ta merită un brand coerent și convingător, cu care sa te mandresti si pe care să îl împărtășesti cu lumea. Așadar, ne concentrăm asupra a ceea ce contează: construim un brand care să te reprezinte pe tine și personalitatea ta. Atragem clienții potriviți cu mesaje de impact.

Cream colecția de elemente tangibile ale mărcii - Identitate vizuală a mărcii | vocea brandului | valorile mărcii | personalitatea mărcii | mesajul - care împreună creează o singură imagine de marcă.

Proiectam si realizam site-ul web și prezența ta digitală. Targetam consumatorii tai, folosind o strategie complexa de marketing.

Tu stabilesti standardele, noi te sustinem sa ajungi la ele.

PROCESUL NOSTRU

Cercetările efectuate de McKinsey confirmă că operăm într-o eră a „darwinismului digital” sau a unei perturbări intense.

Brandurile bine definite care adoptă tacticile de marketing corecte sunt cel mai probabil să supraviețuiască și să câștige.

Stim ca ai geniul și ambiția de a reusi. Noi vom fi acolo pentru a-ti reaminti asta ori de câte ori uiți.

Te vom ghida prin procesul de descoperire a amprentei tale de marca ADEVĂRATA, clara și integrata, de la început până la sfârșit. Iti punem la dispozitie experiența noastra pentru un proces puternic conceput care da viața brandului tau, pas cu pas.

CALITATEA NOASTRĂ

Fără o identitate de marcă bine elaborată și menținută, marketingul tau va fi întotdeauna plat și unidimensional.

Nu trebuie sa folosesti o abordare brută a marketerului de pe Internet pentru a vinde online. De asemenea, nu trebuie să te schimbi pentru a semana cu business-ul X, Y sau Z. Poti deveni cu adevarat performant atunci când descoperi ceea ce este deja în tine.

Prin teste psihologice sustinute stiintific te vom ghida să găsesti acel adevăr interior ( de marcă ).

Împreună vom crea aspectul, senzația și tonul companiei tale către lumea exterioară. Dacă mesajul tau nu inspiră și nu motivează piața țintă să dorească să cumpere de la tine, pierzi oportunitati.

Strategia ta de brand ar trebui să definească în mod clar scopul companiei, viziunea, ADN-ul, poziția, valoarea și clientul, astfel încât echipa ta să poată lua decizii clare, unificate și concentrate pentru a te ajuta să iti dezvolți afacerea.

Strategia de marketing ar trebui să fie vehiculul care transmite mesajul de marcă adaptat clientului.

ETICA NOASTRĂ

Folosim doar procese și metode care ne păstrează o viziune clara, asemeni diamantelor.

Există o mulțime de practci superficiale pe piață dar noi am încercat să venim cu o abordare autentica.

PREȚURILE NOASTRE

Procesele complexe merită prețuri corecte. La fel si tu!

IMPLICAREA NOASTRĂ

Performerii, au intotdeauna o sclipire aparte. Si noi stim asta.

Venim din inima Transilvaniei, din Brașov, si combinam experiența Roxanei în psihologie și experiența Loredanei în marketing pentru a aduce transparență și calitate procesului complex de mentorat de imagine.

Avem alaturi de noi o echipă de experți de top din mai multe segmente și specialiști creativi pentru a crea o experiență clara, autentica si creativa.

ASA LUCRAM NOI

Procese

PLANIFICARE
DESIGN
IMPLEMENTARE
LANSARE
EVALUARE

Folosim doar procese și metode care ne păstrează o viziune clara, asemeni diamantelor.

Există o mulțime de pracitci superficiale pe piață, însă noi venim cu o abordare autentica.

Strategia de marketing ar trebui să fIe vehiculul care transmite mesajul de marcă adaptat clientului.

Scrie-ne despre
proiectul tau

Iti vom raspunde in maxim 24 de ore.

Descrie proiectul pe scurt.
ico-corner-orange-right-bottom