In trecut nu exista o nevoie atat de mare a unui psiholog in cadrul companiilor. Insa vremurile s-au schimbat, iar interactiunile au devenit din ce in ce mai complex.

Cercetatorii ne demonstreaza ca impactul evenimentelor din viata de zi cu zi se observa in performanta agajatilor.

Un angajat echilibrat si fericit genereaza cu pana la 40 % mai mult profit pentru companie.

Resursa umana nu este doar o resursa, un numar, un concept, ci oamenii, cu personalitatile lor unice, sunt cei care genereaza valoare, prin munca lor, prin implicarea lor, prin motivatie si engagement. 

Companiile care inteleg ca este nevoie de psihologi si psihoterapeuti in cadrul organizatiilor sunt companii Alpha, care vad organizatia ca pe un organism viu ce merita ingrijit.

Va stau la dispozitie cu o serie de teste validate stiintific pentru diagnoza de leadership cat si teste de personalitate complexe pentru angajati sau potentiali angajati. Cu o experienta de lucru remote intr-o echipa internationala, si cu peste 2500 de interviuri realizate vin in intampinarea dumneavoastra cu consilere psihologica pe partea de leadership cat si consiliere individuala pentru angajati.

De asemnea, va ofer din experienta mea de consiliere si strategie psihologica de business, pentru un beneficiu in plus fata de alte companii.

Care este
proiectul
dumneavoastra

Iti voi raspunde in maxim 24 de ore.

Proiectul pe scurt
ico-corner-orange-right-bottom